Családállítás

családállítás

Jelentkezés:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Önismereti fejlődési téma, ami érdekel (kötelező)

Üzenet

A családállítás egy rendszerelméleten alapszik, amely segítségével Ön rálátást kap a tudattalan működési mechanizmusára, kapcsolódási és kapcsolati mintáira, választási kényszereire. Ezáltal olyan lélekszintű folyamatokhoz juthat hozzá, amelyek hatásáról sejtése sincsen, és amelyek befolyásolják élete alakulását.

Ezek felszínre hozása és megértése oldó hatással van Önre. Az állítás során ezek a minták feloldásra kerülnek és ezáltal elindulnak a lélekben az átrendezési folyamatok. A régi, sokszor átvett minták helyett Ön új, saját és életerős mintákat alakít ki. Ezáltal teljes felelősséget vállal saját élete alakulásáért és egyben önismerete is mélyül.

Ha szeretne rálátni milyen rejtett családi dinamikák befolyásolják személyes, párkapcsolati, családi életének, gyermeke magatartásának alakulását, úgy hogy ezek oldásra kerüljenek, jó helyen jár! Regisztráljon a családállítás csoportomba ezen az oldalon az űrlap segítségével vagy a 06 30 4606 404 telefonszámon.

Ha Ön először ismerkedni szeretne a módszerrel, képviselőként jelentkezhet a csoportomba.

A családállítási csoport időpontok: 2017. február 12., március 12, április 9., május 7. június 11.

Egyéni állításra bármikor jelentkezhet, időpontot egyeztetünk hozzá.

A GYIK menüben választ kaphat a családállítás menetére és több gyakorlatias kérdésre.

“Szeretnék köszönetet mondani a múltkori családállításért. Azért jelentkeztem, mert úgy éreztem nem szeretem magam.  2011. novemberétől pánik betegség jelentkezett nálam, és ez 2014-től már olyan szintre erősödött, hogy rendezvényeken, nagyobb tömegben, bevásárlóközpontban sem tudtam megjelenni, vásárolni, kérdéses volt az is, hogy a családállításra el jutok-e. Tudtam, oldani kell ezt. Mély állításom volt december közepén, a pánik is megjelent és a lassú oldás. Az állítást követően az Advent utolsó vasárnapján kezdődött el a változás. A családom készült a Vásárba, engem is hívtak. Tavaly is voltak, mondtam, menjenek… Nélkülem most nem akartak elmenni. Aggódva, de elmentem. Féltem, hogy pánik tör ki újra rajtam. Meglepő volt, hogy semmi bajom nem volt. A családom is meglepődött, hisz évek óta nem megyek velük sehová, vagy ha mégis, akkor végig rettegtem és minden bajom volt. A kihívások folytatódtak. A barátaink meghívtak minket, hogy a 2016. Szilvesztert, és az Új Évet töltsük vidéken. Kibéreltek egy apartmant, 5 család, külön szoba, fürdőszoba, 4 konyha… Gondoltam jó lesz, csak a barátok, és akkor vonulok el a szobába, mikor szeretnék. Azzal nem is foglalkoztam, hogy a 3 hét el is telt a családállítás óta. 31-én délelőtt, invitáltak minket, hogy menjünk együtt bevásárolni. Voltunk az Aldi-ban és a Tesco-ban is. Nagy meglepetésemre rendben voltam. A pániknak nyoma sem volt. Sőt, még a kínaiban meg is ebédeltünk. Este, kiderült, hogy az egyik barátunk húga is részt vesz a felvonuláson és arra ki kell menni. Rengeteg ember, nagy tömeg, de én jól voltam. 40 percig tartott a felvonás és az előadás. Ágyúkkal lőttek, ostort csattogtattak, közben folyamatosan lőtték a tűzijátékot. Végre élveztem az egészet és nem rettegtem. A párom is meglepődött, milyen jól bírtam. Semmi bajom nem volt. De lehet, ezt csak a hely szelleme teszi, gondoltam, majd otthon újra előjön. Visszaérkezésünk után, az egyik napon fél órát kellett volna várnom, hogy a suliból haza vihessem a gyermekemet. Addig bevásárolok, terveztem el. Nálam az úgy nézett ki korábban, hogy fel volt írva mit kell venni, rettegve berohantam, vagy sikerült elsőre megtalálni és megvenni, vagy, majd legközelebb… Nem várhattam meg, hogy eluralkodjon rajtam a pánik. Most, mikor volt egy fél órám, bementem, szinte bele is feledkeztem az időbe. Semmi bajom nem volt. Mikor már a kocsihoz menten, hogy irány a suli, megszólalt a telefon. Hol vagyok? Most megyek a gyerekért… De már 1 órája elmentem a boltba… Ekkor esett le, hogy végre újra tudtam normálisan vásárolni. Az a nagyon mély állítás, ahol a pánik is megjelent, feloldódott. Mindezt Neked köszönhetem Kati!”  – Ági

"Íme az én esetem:  évek során kialakult egy felső légúti allergiám, makacs és kitartó ember lévén nem a gyógyszerekben kerestem a megoldást, hanem vitaminok és nyomelemek és életmódváltás: táplálék minőség, milyenség megválogatása. Ez élhető megoldást adott.

kez-240 éves koromra, óramű pontossággal beütött a változás: a szervezetem lassan, de biztosan kimutatta, hogy valami még sincs rendben. Az elmúlt évek alatt nem dohányoztam, nem fogyasztottam tetemes mennyiségű alkoholt, nem próbáltam, nem is éltem „kicsapongó” életet. Mégis a bőrömön megjelent kisebb, majd egyre nagyobb mértékben az ekcéma.

kez-1A kisebb felületekből hamar nagyobb, hol nedvedző, hol száradó foltok lettek, attól függően, hogy milyen stádiumban tartott, vagyis milyen állapotban volt a lelkem.

A sokk után mindent kipróbáltam. Üzemi orvos: „Sajnos ez egy szövődmény.” Házi orvos:”Beutaljuk sürgősségivel!” Sürgősségi orvos:”Mit csináljak, mit csináljak? Antibiotikum plusz szteroid kiegészítő gyógyszernek.” Kaptam, hogy szedjem.

Csak azt vettem be , ami nagyon muszáj volt megérzésből. A szteroid még jobban kihozta, főleg a krémek. Mivel az életminőségem rendkívül romlott, voltak dolgok, amiket egyáltalán nem tudtam elintézni, mert szó szerint a kezem kellett hozzá: mosogatás, takarítás, tisztálkodás. Nagy részben rá voltam utalva családom segítségére.

A testem szó szerint csúnya volt: nedvedző, száradó, viszkető piros foltok…kez-3

A lelkem is szenvedett. A bőrgyógyász, felismerte, hogy másfajta krém kell. A szteroidot elhagytam és – ha drága is volt – egy speciális krémet kezdtem el használni, kiegészítő gyógyászatot vettem igénybe, mint kineziológia és akupunktúra a folyamatos orvosi kontroll, vizsgálatok, gócpont keresések mellett. Kisebb átlagos állapoteltéréseket mutattak az eredmények. A vérvételnél  szánakozva néztek rám, mikor a sebeim közé a vénába be kellett szúrni. Ezt követően a biorezonancia – állapotfelmérés és egy lelki irányt mutató beszélgetés során felhívták a figyelmemet a családállításra, amiről korábban is hallottam. Már eljutottam arra a szintre, hogy „ELÉG!, ÉN EBBŐL MOST MÁR VÉGKÉPP MEG AKAROK GYÓGYULNI!”, főleg mert több hónapos megpróbáltatás:

 • lelki válság,
 • stressz,
 • betegállomány,
 • fájdalom

mellett megtudtam, hogy volt, illetve van a családi vonalon rá hajlam, illetve elviselhetetlen fokig a betegség: a felmenőm öngyilkos lett… Ezután az elhatározásom száz százalékra jutott, hogy időpontot kérek a családállítás vezetőtől, Braun Katalintól, akit a biorezonanciával is foglalkozó doktornő ajánlott nekem. Mikor felhívtam, csak egy dolgot szerettem volna elérni, hogy egyéni állítás legyen a foltjaim, illetve a lelki állapotom végett; csoportos állítást a magam érdekében nem szerettem volna. Az egyéni személyes és meghitt volt, s BENSŐSÉGES. Szó szerint több sebből véreztem és így éreztem magam biztonságban.

kez-4Az első alkalom után már könnyebb volt belülről. Maga a tudatot viselni, és elhinni, tudni azt, hogy leszek ÉN még egészséges, teljes értékű és életű NŐ újra. A második alkalom még inkább megerősített a másfél éves szenvedés után. Míg erre a vonalra, illetve GYÓGYULÁSRA rátaláltam, az a 2-3 hónap látványos gyógyulás szinte már leányálom volt. Még akkor is amikor kicsit a már csituló sebek újra fellángoltak. De viselnem kellett a tisztuláshoz, az épüléshez. A pszichém kapta a pozitív hozzáállást. A testem kapta a krém által azt a fajta gyógyító támogatást. Az étkezés vitaminok és a tisztálkodó, illetve mosogató és mosószerek kerülése, mert erre is figyeltem. S eljutottam a normális, élhető állapothoz." - P.B. Katalin

„A családállítás sokban segített, hogy meghozzak olyan döntéseket az utam során, amire előtte képtelen voltam. Kihozta belőlem a legbelsőbb érzéseimet, gondolataimat, amit legbelül éreztem, és amelyek addig nem tudatosultak bennem. Betegségem, családom terén tisztán kezdtem el látni a dolgokat és nem a felszínes magyarázatokat halottam. Meggyógyultam, mert tudtam, hogy mi gyógyít meg. Ami megjelent az állításon az utána meghozta a változásokat az életemben, kézzel fogható eredményeim voltak és továbbra is vannak. Nem a hit, hanem a remény vitt a családállításra és a tapasztalás erősítette meg bennem azt, hogy ez egy valós segítség, útmutatás az életemben. Amelyért hálás vagyok, hogy részese lehettem! Köszönöm Katinak!!!” – Nina

“Kati érzékenységével vezetett állítás erőt is hitet adott. Meghitt volt és nyugalmas. Benne volt egy egységtudat és egy erő. Saját erőmnek, hitemnek, szeretetemnek érzete. Mindezekért hálás köszönet Katinak. Nagyon örülök, hogy ilyen áldásos tevékenységbe fogott és ennyi emberen tud segíteni. Amit még megfigyeltem, hogy csupa tiszta szemű embert rendel a Fennvaló Katihoz egy-egy állításra. Akikkel közös állításon voltam, azokra nagy szeretettel gondolok.” – Tódor Tünde

Azt hiszem, hogy két szó jut eszembe Katival való munkáról: Szelíd Erő.
Szelíd: mert folyamatosan figyelmes, kedves, ráhangolódó, gyengéd.
Erő (teljes): mert magabiztos, céltudatos, eredményorientált, biztonságot adó, erősen kézben tartó.  
És persze mindkettő nagybetűvel – hiszen Kati mestere mindkettőnek.  
Gyönyörű keveréke ez Katiban a női és férfi energiáknak, mindig tudva, hogy mikor használja és melyikből mennyit. 
Köszönöm a sok türelmet és munkát.” – B. G.

“Kati csodálatos segítő. Én a családállítás kapcsán ismertem meg. Mielőtt hozzá kerültem,  jártam a Hellinger Intézetben egy alkalommal, így maga a módszer már nem volt ismeretlen. Katiból árad a nyugalom és az elfogadás, biztonságos teret hoz létre, amelyben könnyű a megnyílás. Utam során többféle módszerrel és segítővel ismerkedtem meg, így még jobban értékelem azt az erőszakmentes, támogató jelenlétet, mellyel Kati a lelkem gyógyulását kísérte. Tavaly egy mélypont kapcsán írásban kerestem meg. Levelemből megérezte, mekkora a baj, felhívott és addig nem tette le a telefont, amíg nem érezte, hogy egyedül maradhatok magammal. Akkor az életemet mentette meg. (Ő biztos tiltakozna.) Ezután egyéni terápiára jártam hozzá, ahol ugyanazt a biztonságot, szeretetet és támogató erőt éreztem. Engedett erősödni, engedett önmagam lenni, engedett gyógyulni. Én Sámánasszonynak neveztem el magamban. Olyan mély bölcsesség és gyógyító erő hordozója ugyanis, amit nem lehet megtanulni. S mindezt mély alázattal fogadja az Univerzumtól, mindannyiunk segítésére, akik hozzá fordulunk. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem, és mindaz, amit tőle, általa tanultam, életem végéig elkísér. – Yvette

Ez év elején kerestem meg Katit autoimmun betegségem miatt. Egyéni állításra mentem, a végeredmény, hogy legyenek céljaim.  Az állítás során előjött édesapám és egy nagyon kedves barátnőm, mindketten rákban haltak meg, nagyon közel álltak hozzám, megviselt az elvesztésük. Édesapám 11 éve, barátnőm 3 éve halt meg.

Május elején újabb autoimmun betegséget diagnosztizáltak, de alaposabb kivizsgálásra volt szükség a végleges diagnózisig. 4 hónap. 4 hónap bizonytalanság, kétségbeesés, ugyanakkor hit és remény váltakozása. Negyedszerre sikerült a végső bizonyosságot adó műtétre bejutnom.
Újra megkerestem Katit, hogy állítani kellene, mert itt valami nagy baj van, hogy fél éven belül két ilyen betegségem lett. Ez már csoportos állítás volt, mert felismertem, hogy nem fogom tudni egyedül végigcsinálni. Valahol legbelül éreztem, hogy ez a téma olyan nagyon nagyon fáj, hogy  muszáj képviselő segítségét kérni. Ezúton is köszönöm nekik, ( sajnos nem emlékszem lányok a nevetekre ) és Katinak, nélkülük nem sikerült volna! Nagyon nehezen indult az állításom, sok időbe telt, mire megmutatta magát a témám. Az állításom szereplője ezúttal is barátnőm volt. Azt gondoltam, én ezt már régen feldolgoztam. Döbbenetes élmény volt látni és érezni, hogy a lelkem egyik fele vele van. A másik oldalon van. Nagyon nehéz volt “visszaszerezni” és az életet választani lelkem másik felének, de sikerült. Már az állítás után sokkal jobban éreztem magam fizikálisan és az fokozatosan javult.
A 4 hónap alatt különböző kórházakba jártam, különböző vizsgálatokra kellett mennem. Többször volt olyan érzésem, mintha ezt már végigcsináltam volna, mintha nagyon jól ismernék embereket, helyzeteket, helyeket. Olyan ismerős volt az egész.
A nagy AHA akkor ért, amikor a csoportos állítást követően egy szobába kerültem meghalt barátnőm másával. A kinézete, beszéde, mozgása, élete eseményei minden minden egyezett! És rákkal műtötték! Gondosággal fordultam felé,  segített, hogy általa elbúcsúzzak a barátnőmtől. Le tudtam zárni. Nagyon fura volt, azt éreztem, hogy újra van levegőm, újra élek. Újra éreztem a boldogságot. Hülye dolog, de boldog és felszabadult voltam a 6 napos kórházi tartózkodásom alatt, még boldogabb persze akkor lettem, amikor kiderült, hogy “csak” autoimmun betegség, nem rák.
Eljutottam oda, hogy boldog vagyok, hogy élek! Örülök, hogy élek! Számtalanszor azon veszem magam észre, hogy mosolygok. Nincs rá különösebb okom. Csak úgy. Mert létezem. Mert vagyok! Boldog vagyok!
Megtanultam, hogy az életet élni kell! Nem szabad várni, soha semmire! Hogy majd egyszer, valamikor! Ilyen nincs! Tenni kell, amit szeretnénk! Valóban igaz, hogy meg kell tenni, meg kell venni, meg kell élni addig, ameddig lehet! Olyan rövid az élet, olyan gyorsan elszalad, észre sem vesszük. Összességében azt mondom, ÉLETRE FEL!
Ja, azóta megveszem és megteszem, elmegyek, megeszem és megiszom, kimondom, és törekszem arra, hogy ez így is maradjon. Igyekszem úgy élni, hogy ma ma van. A mai napot kell megélni, megtölteni minél több boldogsággal. És vannak célok! Közeliek, távoliak!  Kovács Krisztina

 • Mi a Rendszerállítás?
 • Honnan ered ez a módszer?
 • Magamon kivül másnak is állíthatok?
 • Ha van egy megoldandó problémám, mit tegyek?
 • Hogyan szervezzem meg a részvételemet a csoportfoglalkozásokon?
 • Mi történik, ha csak megfigyelőként szeretnék jelen lenni?
 • Ha nincs is problémám, mi hasznom származik abból, ha képviselőként vagy megfigyelőként vagyok jelen?
 • Mit jelent képviselőként szolgálni?
 • Honnan tudja a képviselő, hogy mit tud ő valójában?
 • Van aki volt már képviselő és leírta, amit átélt?
 • Hogyan lehetek biztos benne, hogy tiszteletben tartják a titoktartást?
 • A páromnak is részt kell vennie?
 • A szüleim már meghaltak; ez nem akadály a családállításra?
 • Terápiára járok, kérhetek családállítást ezzel egyidejűleg?
 • Adoptált gyermek vagyok, segíthet a családállítás akkor is, ha az eredeti családomat nem ismerem?
 • Drog- vagy alkoholproblémáim vannak, így is részt vehetek?
 • A csoportfoglalkozás gondolata idegessé tesz, lehetséges ezt egyénileg végezni?
 • Terhes vagyok, így részt vehetek?
 • Használható a családállítás betegség vizsgálatára is?
 • 16 éves gyermekemnek sok problémája van, bejelenthetem őt?
 • Pontosan meg kell határoznom a problémámat?
 • Családi probléma megoldásán dolgoztam már, mire használhatom még az állítást?
 • Aggódnom kellene azon emberek energiái miatt, akiket a rendszerállítás során képviselőként megjelenítek?
Call Now Button