“Katalin ably supported my broader team through a period of intense transformation earlier this year. She is mindful, astute and makes deeply useful connections between team dynamics during change and high performing norms. We were able to process change better and move forward with our new structures.” – Sarah Heuer, Group Head of Finnaces and Processes Control – Vodafone.

“Nagy feladatot vállaltunk be. Egy olyan csapat tevékenységének akadályait kellett azonosítani, elhárításukat előkészíteni, és motivációs lehetőségeit feltérképezni, amely csapat minden tagja önállóan dolgozik, egymástól sok ezer kilométere Spanyolországtól Ausztráliáig, Franciaországtól Dél-Afrikáig számos országban. 51 óránk volt rá. Kati nélkül nem lehetett volna elvégezni azt a kényes tevékenységet, amely hatékonyan, de a személyes érzelmek és érdekek figyelembe vételével tárta fel a meghatározó részleteket. A workshopok professzionális lebonyolítása mellett külön nagy előny volt számomra, hogy a feladat megosztásával maradt energia és lehetőség a résztvevők (akár ki nem mondott) reakcióinak egyéni elemzésére, és ezekből levont következtetések nagyban emelték a végeredmény megbízhatóságát.” – Kalydy András, ügyvezető, Kádár Hungary Kft.

“Katalin évek óta rendszeres résztvevője a CoachOk Szakmai Szövetség nyílt napjainak. Több témában hallottam már mindig szakszerű, magas színvonalú előadását, a legkényesebb, legproblematikusabb témát is érzékenyen dolgozza fel, kedves, szerény személyisége megnyeri a hallgatóságot.” – Baska Judit, Carion Csoport Igazgatóságának tagja

“Amikor Katalinnal elkezdtem a coaching programot a célom az volt, hogy egy régóta dédelgetett álmom megvalósításán kezdjek el dolgozni. Mielőtt elkezdtünk volna együtt dolgozni nagyon sok akadályt és ellentétet láttam az álmom és a valóság között. Katalin segítségével sikerült vizualizálnom, majd pontosan megfogalmaznom, hogy valóban mire vágyom. Ezek után olyan lépéseket tettem meg sikerrel, amelyek egyre közelebb visznek célomhoz. Az álmom napi valósággá alakult, amelynek hatékony és sikeres kivitelezéséhez rendszeresen igénybe veszem Katalin magas szintű szakmai tudását és tapasztalatát.” – Judit R.

“Az erő, fókuszált figyelem és megtartás fontos nekem a szakmaiságon túl, ahhoz hogy közelebb kerüljek a belső valóságomhoz. Erős kontrollos révén, nagyítóval keresem a megfelelő segítőt, és alaposan tesztelek mindenkit. Kati, már az első alkalommal megalapozta a bizalmamat, sokrétű szakértelmével, bölcsességével és kifogyhatatlan támogatásával. Az összes kritériumomnak megfelelt, és örömmel dolgozom vele!” – Rácz Gabriella

“47 évesen pályaváltás előtt álltam, és tele voltam félelmekkel a jövőmtől. Eleinte próbáltam egyedül megszabadulni ezektől a félelmektől, de egy idő után éreztem, hogy segítségre van szükségem. Ezért fordultam Katihoz, aki a közös munka során adott egy fontos kulcsot ahhoz, hogyan láthatok a félelmeim mögé, és hogyan oszlathatom el őket, ha nagyon el akarnak hatalmasodni rajtam. Nagyon hálás vagyok Katinak ezért, azóta is velem van az kép, ami segít a nehéz pillanatokban.” – Bánátiné Tóth Ágnes, angoltanár

“Katalint 2009-ben ismertem meg a Hellinger rendszerállítási szemináriuimon, ahol szervezetállítást tanultunk. Azóta többször vettem részt Katalin által szervezett és vezetett csoportfoglalkozásokon, ahol megtapasztaltam magas szintű és professzionális csoportvezetési készségeit. Sikeresen bevonta a különböző háttérrel rendelkező csoporttagokat és relaxált hangulatot teremtett. Kiemelten jó a mások igényeire való odafigyelése és mások belső konfliktusainak felfedésében és megoldásának segítésében, úgy magán és üzleti téren egyaránt. Kitünő coach-nak, csoportvezetőnek és konzulensnek ismertem meg és nagy a bizalmam a professzionalizmusában.” – Czifra Júlia

„A családállítás sokban segített, hogy meghozzak olyan döntéseket az utam során, amire előtte képtelen voltam. Kihozta belőlem a legbelsőbb érzéseimet, gondolataimat, amit legbelül éreztem, és amelyek addig nem tudatosultak bennem. Betegségem, családom terén tisztán kezdtem el látni a dolgokat és nem a felszínes magyarázatokat halottam. Meggyógyultam, mert tudtam, hogy mi gyógyít meg. Ami megjelent az állításon az utána meghozta a változásokat az életemben, kézzel fogható eredményeim voltak és továbbra is vannak. Nem a hit, hanem a remény vitt a családállításra és a tapasztalás erősítette meg bennem azt, hogy ez egy valós segítség, útmutatás az életemben. Amelyért hálás vagyok, hogy részese lehettem! Köszönöm Katinak!!!” – Nina

“Excellent analysis of the situation / problems and more important drives us to find our own solutions – the best to be efficient and motivated”  – Jean-Pierre Giraud – Deputy general manager commercial chez Chene &cie

“Íme az én esetem:  évek során kialakult egy felső légúti allergiám, makacs és kitartó ember lévén nem a gyógyszerekben kerestem a megoldást, hanem vitaminok és nyomelemek és életmódváltás: táplálék minőség, milyenség megválogatása. Ez élhető megoldást adott.

kez-240 éves koromra, óramű pontossággal beütött a változás: a szervezetem lassan, de biztosan kimutatta, hogy valami még sincs rendben. Az elmúlt évek alatt nem dohányoztam, nem fogyasztottam tetemes mennyiségű alkoholt, nem próbáltam, nem is éltem „kicsapongó” életet. Mégis a bőrömön megjelent kisebb, majd egyre nagyobb mértékben az ekcéma.

kez-1A kisebb felületekből hamar nagyobb, hol nedvedző, hol száradó foltok lettek, attól függően, hogy milyen stádiumban tartott, vagyis milyen állapotban volt a lelkem.

A sokk után mindent kipróbáltam. Üzemi orvos: „Sajnos ez egy szövődmény.” Házi orvos:”Beutaljuk sürgősségivel!” Sürgősségi orvos:”Mit csináljak, mit csináljak? Antibiotikum plusz szteroid kiegészítő gyógyszernek.” Kaptam, hogy szedjem.

Csak azt vettem be , ami nagyon muszáj volt megérzésből. A szteroid még jobban kihozta, főleg a krémek. Mivel az életminőségem rendkívül romlott, voltak dolgok, amiket egyáltalán nem tudtam elintézni, mert szó szerint a kezem kellett hozzá: mosogatás, takarítás, tisztálkodás. Nagy részben rá voltam utalva családom segítségére.

A testem szó szerint csúnya volt: nedvedző, száradó, viszkető piros foltok…kez-3

A lelkem is szenvedett. A bőrgyógyász, felismerte, hogy másfajta krém kell. A szteroidot elhagytam és – ha drága is volt – egy speciális krémet kezdtem el használni, kiegészítő gyógyászatot vettem igénybe, mint kineziológia és akupunktúra a folyamatos orvosi kontroll, vizsgálatok, gócpont keresések mellett. Kisebb átlagos állapoteltéréseket mutattak az eredmények. A vérvételnél  szánakozva néztek rám, mikor a sebeim közé a vénába be kellett szúrni. Ezt követően a biorezonancia – állapotfelmérés és egy lelki irányt mutató beszélgetés során felhívták a figyelmemet a családállításra, amiről korábban is hallottam. Már eljutottam arra a szintre, hogy „ELÉG!, ÉN EBBŐL MOST MÁR VÉGKÉPP MEG AKAROK GYÓGYULNI!”, főleg mert több hónapos megpróbáltatás:

  • lelki válság,
  • stressz,
  • betegállomány,
  • fájdalom

mellett megtudtam, hogy volt, illetve van a családi vonalon rá hajlam, illetve elviselhetetlen fokig a betegség: a felmenőm öngyilkos lett… Ezután az elhatározásom száz százalékra jutott, hogy időpontot kérek a családállítás vezetőtől, Braun Katalintól, akit a biorezonanciával is foglalkozó doktornő ajánlott nekem. Mikor felhívtam, csak egy dolgot szerettem volna elérni, hogy egyéni állítás legyen a foltjaim, illetve a lelki állapotom végett; csoportos állítást a magam érdekében nem szerettem volna. Az egyéni személyes és meghitt volt, s BENSŐSÉGES. Szó szerint több sebből véreztem és így éreztem magam biztonságban.

kez-4Az első alkalom után már könnyebb volt belülről. Maga a tudatot viselni, és elhinni, tudni azt, hogy leszek ÉN még egészséges, teljes értékű és életű NŐ újra. A második alkalom még inkább megerősített a másfél éves szenvedés után. Míg erre a vonalra, illetve GYÓGYULÁSRA rátaláltam, az a 2-3 hónap látványos gyógyulás szinte már leányálom volt. Még akkor is amikor kicsit a már csituló sebek újra fellángoltak. De viselnem kellett a tisztuláshoz, az épüléshez. A pszichém kapta a pozitív hozzáállást. A testem kapta a krém által azt a fajta gyógyító támogatást. Az étkezés vitaminok és a tisztálkodó, illetve mosogató és mosószerek kerülése, mert erre is figyeltem. S eljutottam a normális, élhető állapothoz.”  – P.B. Katalin

“Katival jól tudtunk együttműködni, nagyon figyelmes és mély megértéssel viszonyult a témáimhoz. Bölcs meglátásaival és szakértelmével támogatott az utamon, melyen sikerült előrébb jutnom a kitűzött céljaim felé.” – L. M.

“A befolyásolás és tárgyalástechnika tréningen magával ragadott az egyik befolyásolási technika, már a következő naptól alkalmaztam. Nagyon tetszettek a felépített gyakorlatok. Mint HR szakembernél, ez a készség alkalmazása nagy segítség.” – B.Tünde

“A konfliktuskezelési tréningen sikerült azonosítanom a saját konfliktusokkal kapcsolatos viselkedési mintáimat,  így a jövőben ezeket tudatosabban fogom kezelni!”  –Dr B. Anikó

“A motiváció és visszajelzés tréningen a motivációs gyakorlatban megértettem, hogy miért fontos használni a kilenc motivátor tényezőt. Olyan feladatra tudtam motiválni a csoportomat, amiről azt gondolták az elején, hogy nem tudják megcsinálni. Igazi élmény volt! Használni fogom a mindennapokban!”- B.P.

“Nagyon tetszett, hogy az időgazdálkodási tréning során nyugodt légkör volt, sok interakcióval, mindenkinek sikerült behoznia magát és ez elfogadásra lelt. Ez nekem sokban hozzájárult ahhoz, hogy felismerjem a saját fejlődési lehetőségeimet. A prioritások és a célok felállítása  nagy tanulság volt számomra, azóta is alkalmazom!” – F.G.

“A virtuális vezetés tréningnek köszönhetően sokkal jobban átlátom mit jelent a virtuális működés és mikortól lép életbe. Felismertem, hogy ez működik a szervezetünkben és ez a tréning segített felismernem azt is, hogy hol és mit kell másképp tennem a gyakorlatban.” – M.K.

“Sokat tanultam a kommunikációs tréningen a saját kommunikációmról, élveztem az önismereti részt. Felismertem miben tudok változtatni, hogy jobban ki tudjam fejezni magam és érdekeimet.” – O. Erzsébet

“Katit 25 éve ismertem meg. Kollégák, majd jó barátok lettünk. Aztán a sors elsodort bennünket egymástól, de soha nem veszítettük egymást szem elől. Tudtam róla, hogy Kati pályát váltott és segítő szakmát választott magának a számok érzelemmentes világa és az üzleti élet kihívásai helyett. Amikor tavaly úgy éreztem, hogy szükségem van segítségre, mert elakadtam  az életem útvesztőjében, nem volt kérdéses számomra, hogy Katiban megbízhatok-e, megoszthatom-e vele lelkem féltve őrzött sérüléseit. Kati nem csak páratlan empátiával, és hatalmas és nyitott szívvel fordult felém, de a több hónapig tartó munkánk során alapos és biztos szakmai tudásával és sokéves tapasztalatával olyan atmoszférát teremtett számomra, amiben mindvégig azt érezhettem, hogy jó kezekben és biztonságban vagyok. Kati nem egy egyszerű coach, aki egy gyorstalpalón begyűjtött egy papírt, hanem kemény, éveken át tartó munkával szerezte meg tudását, amit folyamatosan fejleszt. Számos olyan módszert is integrált a munkája során, amikben nagy jártassága van, és aminek szükségét érezte, amiről tudta, hogy segíteni fog nekem a problémás területeim feltárásában. Nagyon jó érzékkel irányított úgy, hogy megismerjem személyiségem előttem még fehér foltjait és túl is tudjak lépni önmagam korlátain. Leglátványosabb eredményem az volt, amikor egy előttem álló, kihívást jelentő szituációban úgy tudtam kiállni magamért, mint még korábban soha – köszönhetően az ezt megelőző alapos és mélyreható feltárómunkánknak. Úgy lett enyém az új viselkedésminta, hogy amikor az előre várható, kiszámíthatóan számomra nagyon kedvezőtlen, megalázó és provokáló helyzetben képviselnem kellett saját érdekeimet, minden megerőltetés és szorongás nélkül tudtam ezt megtenni. Nagy büszkeséggel gondolok azóta is erre a helyzetre és erőt ad a hasonló helyzetekben. Nagyon hálás vagyok ezért Katinak.

Bátran ajánlom Katit mindenkinek, aki épp valamiféle elakadással küzd, akinek szüksége van segítségre az élet bármely területén. Ilyen helyzet pedig mindannyiunk életében akad bőven.” – Farkas.A.

“Kati csodálatos segítő. Én a családállítás kapcsán ismertem meg. Mielőtt hozzá kerültem,  jártam a Hellinger Intézetben egy alkalommal, így maga a módszer már nem volt ismeretlen. Katiból árad a nyugalom és az elfogadás, biztonságos teret hoz létre, amelyben könnyű a megnyílás. Utam során többféle módszerrel és segítővel ismerkedtem meg, így még jobban értékelem azt az erőszakmentes, támogató jelenlétet, mellyel Kati a lelkem gyógyulását kísérte. Tavaly egy mélypont kapcsán írásban kerestem meg. Levelemből megérezte, mekkora a baj. Majd telefonon beszéltünk és addig nem tette le a telefont, amíg nem érezte, hogy egyedül maradhatok magammal. Akkor az életemet mentette meg. (Ő biztos tiltakozna.) Ezután egyéni terápiás coachingra jártam hozzá, ahol ugyanazt a biztonságot, szeretetet és támogató erőt éreztem. Engedett erősödni, engedett önmagam lenni, engedett gyógyulni. Én Sámánasszonynak neveztem el magamban. Olyan mély bölcsesség és gyógyító erő hordozója ugyanis, amit nem lehet megtanulni. S mindezt mély alázattal fogadja az Univerzumtól, mindannyiunk segítésére, akik hozzá fordulunk. Nagyon hálás vagyok, hogy megismerhettem, és mindaz, amit tőle, általa tanultam, életem végéig elkísér.” – Yvette

“I got to know Katalin in a Hellinger family and business constellation seminar in 2009 where we specialized in business consulting. Since then I’ve participated several times in workshops organized and lead by Katalin and I found her a very professional facilitator able to successfully engage participants of different backgrounds and creating a relaxed atmoshphere. She’s particularly good at listening to others’ needs and solving their inner conflicts, both in business and private matters. I find her an excellent coach, facilitator and consultant, and I have great trust in her professionalism.” – Julianna Czifra

“Évek óta dolgozom Katival. Nagyon szeretem a vele való közös munkát, legyen az szakmai vagy magánéleti téma. Matematikai pontossággal tartja az időt, amit nagyon fontos a mai rohanó világunkban, s mindezt oly módon, hogy nem érzem az időnyomást, hanem azzal a tudattal távozom, hogy eredményes munkát végeztünk! Végtelenül lelkiismeretes, empatikus, türelmes, ugyanakkor megtartja a kereteket és a biztonságot teremt! Nagyon erős és egyedi kombináció, amivel ritkán találkozom. Mindemellé társul óriási eszköztára, amelyből mindig új és az adott témához kapcsolódó megoldást, gyakorlatot, iránymutatást tud adni számomra. Nagyon figyelmes hallgató, aki jó érzékkel és sebészi pontossággal tükrözi vissza az adott témát. Mégis kedvesen és szeretettel vezet el kérdéseivel a megoldáshoz, ami igazából ott van Bennem, bár én magam nem ismertem fel:)”  M. G.

“During our common work, as a coach, Katalin was able to help me in my private and business life as well. She is very well prepared, professional. She was able to show me real practices and methods. She provided coach services on customer delighted way.” Mariann Mészáros – Vice President Human Resources, Managing Director at IT Services Kft – Telekom

 

“Nagy öröm számomra Katival együtt dolgozni. Jelenleg már túl vagyunk egy tíz alkalmas cikluson, amely megerősített többek között abban is, hogy mindig hasznos az avatott segítő kezet elfogadni, még ha az ember ezt vonakodik is néha belátni. Cégünk mezőgazdasági területen dolgozik és egy volumenéhez képest nagy beruházás előtt áll. Ahhoz kértem Kati együttműködését, hogy tisztábban lássam a célhoz vezető utat és leküzdjem időről időre felbukkanó félelmeimet a vállalandó terhek nagysága miatt. Kati több szempontból segített világosabban látni az elvégzendő teendőket, megvizsgálni a támogató és az akadályozó elemeket, de a leghatásosabb az volt amikor szembenéztem félelmeimmel. Nagyon nehéz volt ezt a feladatot végigcsinálni, de Kati gyakorlott vezetői coach módjára támogatott abban, hogy ne térjek le az útról, dolgavégezetlenül. Minden foglalkozáson szakítottunk időt aktuális, napi vezetői problémák lehetséges megoldásaira is. A kommunikáció terén is kinyílt egy ablak számomra egy még produktívabb világra, ezen a téren még nagyon sok a fejlődni valóm.  Már az első tíz alkalom után is egy lényegesen magabiztosabb, intuitívabb embernek érzem magam, akit mind a családja, mind pedig a munkatársai nehezebben hoznak ki a sodrából. Ez az újfajta nyugalom segít egy még hatékonyabb munkaszervezésben, a kollégákra és környezetünkre történő nagyobb odafigyelésben. Minden nap közelebb visz ahhoz, hogy beruházásunk részletei egy egésszé álljanak össze.” Farkas Gabriella, Ügyvezető, Xilion Kft. 

“Élmény volt a gyakorlatokban részt venni, az elmélet pedig rendkívül inspiráló számomra! Akit érdelek a spiráldinamika, annak szívből ajánlom Braun Katit, valóban hiteles és felkészült trénerként ismertem meg ebben a témában!” – Horváth Ivett

“Kati barátságos, bátorító és rendkívül ösztönző. Kitűnő érzékkel tudja elérni azt, hogy az emberek ellazuljanak, és bízni kezdjenek saját magukban és képességeikben. Ámulatba ejtő, ahogy visszatüközi és átérzi mások szükségleteit, s ahogy mindebből támogat összeállítasni egy praktikus akciótervet. Katit minden kétség nélkül ajánlom coachnak!” – Angéla

“Mindig lenyűgöz Kati figyelmessége, ahogy a bennem zajló folyamatokat figyeli és kíséri. Olyan finoman irányít, hogy észre sem veszem. Lehetőségem van állandóan választani miközben ő a célon tartja szemét. Észrevétlenül hatékony. Leginkább csak másnap szembesülök azzal, hogy milyen nagyot léptem előre a segítségével. Izgalmas minden ülés, sosem tudom előre mi lesz, mindig valami új technikát ajánl. Mintha kifogyhatatlan volna a tárháza. Pontosan tartja az időt és a végén nem felejt el figyelmeztetni, hogy igyak sok vizet. Köszönöm Kati!” – Bedő Nóra Maitri

“Nem voltam benne biztos, hogy a coaching mit foglal magában, de ismertem olyan területeket, amelyeken tovább akartam dolgozni.  Kati nagyszerű volt abban, ahogy elmagyarázta, hogy a foglalkozások mit fognak tartalmazni. Így előre tudtam, hogy majd mire számíthatok. Minden egyes foglalkozáson lehetőségem volt, hogy kiválasszam a számomra legrokonszenvesebb coaching stílust, s én ezt nagyra értékeltem. Ez azt jelentette, hogy tudtam kísérletezni, s így rátalálhattam arra a coaching stílusra, amelyben a legjobban érzem magam, s amely számomra a leghatékonyabb volt.  Katinak szerető és finom coaching stílusa van, s ez persze megkönnyítette a dolgom. Tényleg hasznosnak találtam ezt a coachinggal való kísérletet. Praktikus és gondolatébresztő volt , és olyan lehetőségeket kínált, melyekkel dolgozni tudtam azokon a témákon, melyeket meg akartam oldani. Kifejezetten pozitív élményt adott, és Katit teljes szívemből ajánlom life-coachnak.” – Louise Farrow

“Kati coaching módszerét egyedinek találtam. Különböző megközelítést alkalmazott, hogy segítsen leépíteni azokat a mintákat, amelyek már nem szolgálták a mentális, érzelmi és spirituális fejlődésemet. Kati elsőrendű tapasztalat volt, jelentős transzformációhoz segített.”  – Kornélia

“Kati érzékenységével vezetett állítás erőt is hitet adott. Meghitt volt és nyugalmas. Benne volt egy egységtudat és egy erő. Saját erőmnek, hitemnek, szeretetemnek érzete. Mindezekért hálás köszönet Katinak. Nagyon örülök, hogy ilyen áldásos tevékenységbe fogott és ennyi emberen tud segíteni. Amit még megfigyeltem, hogy csupa tiszta szemű embert rendel a Fennvaló Katihoz egy-egy állításra. Akikkel közös állításon voltam, azokra nagy szeretettel gondolok.” – Tódor Tünde

"Katival való közös munkában kaptam többféle rálátást egy adott helyzetre. Segített megérteni és felismerni a másik fél mozgatórugóit, átlátni és átértékelni az adott helyzetet.Sokféle nézőpontot megismertem a közös munkánk során és az adott folyamatot is hasznosan segítette, erősítette,előmozdította az iránymutatásaival, felvetéseivel. Az évek óta megszerzett bizalmat segített maximálisan megtartani. Egy hosszú, nehéz, egyeztetési folyamatot támogatott aminek során egy alkalmazotti státuszból léptem át kiemelt alvállalkozóba minimális veszteséggel és megtartva a sok év alatt összegyűjtött bizalmi tőkét. Köszönöm mégegyszer! Nagyon nehéz volt, de megérte!"  - Szabó Pál, IT tanácsadó/cégvezető, Overani Kft.

“Katalin has been working with me on a very specific and complex international project as an executive coach, which in this case requires various negotiating skills and a broader previous international experience. I truly feel very comfortable and at ease working with her, since she acts very calmly and prepares herself fully for every event while working together with the team. She acts wise in group discussions and complements the team effort tremendously, does not dominate discussions but makes valuable notes to be discussed after the event. Here observations, recommendations and unique opinions are valued highly and brought great progress and clarifications to the project itself. I recommend her strongly for a large spectrum of business coaching needs for any occasion.” – Erne Csajkas – President at GEM Resources

“Szeretnék köszönetet mondani a múltkori családállításért. Azért jelentkeztem, mert úgy éreztem nem szeretem magam.  2011. novemberétől pánik betegség jelentkezett nálam, és ez 2014-től már olyan szintre erősödött, hogy rendezvényeken, nagyobb tömegben, bevásárlóközpontban sem tudtam megjelenni, vásárolni, kérdéses volt az is, hogy a családállításra el jutok-e. Tudtam, oldani kell ezt. Mély állításom volt december közepén, a pánik is megjelent és a lassú oldás. Az állítást követően az Advent utolsó vasárnapján kezdődött el a változás. A családom készült a Vásárba, engem is hívtak. Tavaly is voltak, mondtam, menjenek… Nélkülem most nem akartak elmenni. Aggódva, de elmentem. Féltem, hogy pánik tör ki újra rajtam. Meglepő volt, hogy semmi bajom nem volt. A családom is meglepődött, hisz évek óta nem megyek velük sehová, vagy ha mégis, akkor végig rettegtem és minden bajom volt. A kihívások folytatódtak. A barátaink meghívtak minket, hogy a 2016. Szilvesztert, és az Új Évet töltsük vidéken. Kibéreltek egy apartmant, 5 család, külön szoba, fürdőszoba, 4 konyha… Gondoltam jó lesz, csak a barátok, és akkor vonulok el a szobába, mikor szeretnék. Azzal nem is foglalkoztam, hogy a 3 hét el is telt a családállítás óta. 31-én délelőtt, invitáltak minket, hogy menjünk együtt bevásárolni. Voltunk az Aldi-ban és a Tesco-ban is. Nagy meglepetésemre rendben voltam. A pániknak nyoma sem volt. Sőt, még a kínaiban meg is ebédeltünk. Este, kiderült, hogy az egyik barátunk húga is részt vesz a felvonuláson és arra ki kell menni. Rengeteg ember, nagy tömeg, de én jól voltam. 40 percig tartott a felvonás és az előadás. Ágyúkkal lőttek, ostort csattogtattak, közben folyamatosan lőtték a tűzijátékot. Végre élveztem az egészet és nem rettegtem. A párom is meglepődött, milyen jól bírtam. Semmi bajom nem volt. De lehet, ezt csak a hely szelleme teszi, gondoltam, majd otthon újra előjön. Visszaérkezésünk után, az egyik napon fél órát kellett volna várnom, hogy a suliból haza vihessem a gyermekemet. Addig bevásárolok, terveztem el. Nálam az úgy nézett ki korábban, hogy fel volt írva mit kell venni, rettegve berohantam, vagy sikerült elsőre megtalálni és megvenni, vagy, majd legközelebb… Nem várhattam meg, hogy eluralkodjon rajtam a pánik. Most, mikor volt egy fél órám, bementem, szinte bele is feledkeztem az időbe. Semmi bajom nem volt. Mikor már a kocsihoz menten, hogy irány a suli, megszólalt a telefon. Hol vagyok? Most megyek a gyerekért… De már 1 órája elmentem a boltba… Ekkor esett le, hogy végre újra tudtam normálisan vásárolni. Az a nagyon mély állítás, ahol a pánik is megjelent, feloldódott. Mindezt Neked köszönhetem Kati!”  – Ági

“Kati minden esetben megtalálta, hogy mi vezet el engem a leghatékonyabban az adott probléma megoldására. Megtanította a szimbólumok használatát, melyeket hatékonyan használok is az életem minden területén. Sokat segített a stresszkezelésben és megmutatta, mire képes az asszertív kommunikáció. Segítségével jobb, nyugodtabb és magabiztosabb ember lettem! Köszönöm.” – Sz. M.

“Kati zseniális szakember és fantasztikus személyiség.  Katinak folyamatosan alkalmazkodnia kellett az éppen aktuális folyamataimhoz. Nagyon jó volt azt megtapasztalni, hogy ez teljesen zökkenőmentesen lehetséges.  Rá mertem bízni magam az első pillanattól kezdve. Hálás vagyok hogy dolgozhattam vele és megismerhettem.” – S. Z.

“Azért mentem Katihoz coaching megbeszélésre, mert kisgyermekes anyaként nagyon nehéznek találtam a saját vállalkozásom működtetését, az otthoni munka és a családdal töltött idő megszervezését, összehangolását. Már az első alkalommal Kati a segítő kérdéseivel rávezetett arra hogyan segíthetek magamon. A “házi feladatok” elvégzésével tisztán láthattam, mi számomra a fontos, mi az, amire kevesebb időt érdemes fordítanom, segített a célom megfogalmazásában és abban is, hogy saját magam képes legyek megtalálni az ahhoz vezető megoldásokat. Biztatása, megértő hozzáállása növelte az önbizalmamat és kialakíthattam saját pozitív jövőképemet. Mindössze három alkalom elég volt erre. Hálásan köszönöm!”  – Bognár-Burik Bea – mesefoglalkozás-vezető

“Az időgazdálkodási tréning során ráébredtem, hogy eddig mindent el akartam intézni, mondván, hogy majd utána lesz időm pihenni. De ez a pillanat nem jött el, mert mindig jött újabb feladat. A tréning után bevezettem magamnak a saját időt, így sokkal hatékonyabban végzem el feladataimat és másképp állítom fel a prioritásokat. Boldogabb és kiegyensúlyozottabb lettem!” – R.G.

“Az időgazdálkodási tréning során a sok interakció és a személyes példák feldolgozása számomra nagy segítséget nyújtott abban, hogy már másnap bevezessem a változásokat a mindennapjaimban. Tetszettek az energetizáló és mozgásos gyakorlatok is, amelyeket bármikor használhatom, ha szükségem van egy lendületre.” –  K. Sz.

“A virtuális vezetés tréningen a gyakorlatokon keresztül megértettem mire kell odafigyelnem a kommunikáció során virtuális működésnél. Ezeket alkalmazom a gyakorlatban.” – B.P.

“Egy új világ nyílt meg előttem a non-verbális kommunikáció, a testbeszéd tudatos alkalmazásával a kommunikációs tréning során. Nagyon jó gyakorlatok voltak, lehetőségünk volt valós helyzetek feldolgozni. Jól hasznosítottam őket a gyakorlatban.” – H. Péter

„Nem egyszerű megtalálni a karrier és a család közötti egyensúlyt egy munkamániás szülői mintával és egy olyan vezetői pozícióban, amely gyakorlatilag állandó készenlétet igényel. Kis lépésekben haladtunk, és csak annyit, amennyit be tudtam fogadni. Egy idő után mégis beérett. És bár még mindig úton vagyok, de tudom, merre tartok. Kellett ehhez Katalin beleérző képessége, nyitottsága, széles szakmai repertoárja, és nem utolsó sorban türelme. Köszönöm.”  – G. István

„Ez év elején kerestem meg Katit autoimmun betegségem miatt. Egyéni állításra mentem, a végeredmény, hogy legyenek céljaim.  Az állítás során előjött édesapám és egy nagyon kedves barátnőm, mindketten rákban haltak meg, nagyon közel álltak hozzám, megviselt az elvesztésük. Édesapám 11 éve, barátnőm 3 éve halt meg.

Május elején újabb autoimmun betegséget diagnosztizáltak, de alaposabb kivizsgálásra volt szükség a végleges diagnózisig. 4 hónap. 4 hónap bizonytalanság, kétségbeesés, ugyanakkor hit és remény váltakozása. Negyedszerre sikerült a végső bizonyosságot adó műtétre bejutnom.
Újra megkerestem Katit, hogy állítani kellene, mert itt valami nagy baj van, hogy fél éven belül két ilyen betegségem lett. Ez már csoportos állítás volt, mert felismertem, hogy nem fogom tudni egyedül végigcsinálni. Valahol legbelül éreztem, hogy ez a téma olyan nagyon nagyon fáj, hogy  muszáj képviselő segítségét kérni. Ezúton is köszönöm nekik, ( sajnos nem emlékszem lányok a nevetekre ) és Katinak, nélkülük nem sikerült volna! Nagyon nehezen indult az állításom, sok időbe telt, mire megmutatta magát a témám. Az állításom szereplője ezúttal is barátnőm volt. Azt gondoltam, én ezt már régen feldolgoztam. Döbbenetes élmény volt látni és érezni, hogy a lelkem egyik fele vele van. A másik oldalon van. Nagyon nehéz volt “visszaszerezni” és az életet választani lelkem másik felének, de sikerült. Már az állítás után sokkal jobban éreztem magam fizikálisan és az fokozatosan javult.
A 4 hónap alatt különböző kórházakba jártam, különböző vizsgálatokra kellett mennem. Többször volt olyan érzésem, mintha ezt már végigcsináltam volna, mintha nagyon jól ismernék embereket, helyzeteket, helyeket. Olyan ismerős volt az egész.
A nagy AHA akkor ért, amikor a csoportos állítást követően egy szobába kerültem meghalt barátnőm másával. A kinézete, beszéde, mozgása, élete eseményei minden minden egyezett! És rákkal műtötték! Gondossággal fordultam felé, rajta keresztül el tudtam búcsúzni barátnőmtől. Le tudtam zárni. Nagyon fura volt, azt éreztem, hogy újra van levegőm, újra élek. Újra éreztem a boldogságot. Hülye dolog, de boldog és felszabadult voltam a 6 napos kórházi tartózkodásom alatt, még boldogabb persze akkor lettem, amikor kiderült, hogy “csak” autoimmun betegség, nem rák.
Eljutottam oda, hogy boldog vagyok, hogy élek! Örülök, hogy élek! Számtalanszor azon veszem magam észre, hogy mosolygok. Nincs rá különösebb okom. Csak úgy. Mert létezem. Mert vagyok! Boldog vagyok!
Megtanultam, hogy az életet élni kell! Nem szabad várni, soha semmire! Hogy majd egyszer, valamikor! Ilyen nincs! Tenni kell, amit szeretnénk! Valóban igaz, hogy meg kell tenni, meg kell venni, meg kell élni addig, ameddig lehet! Olyan rövid az élet, olyan gyorsan elszalad, észre sem vesszük. Összességében azt mondom, ÉLETRE FEL!
Ja, azóta megveszem és megteszem, elmegyek, megeszem és megiszom, kimondom, és törekszem arra, hogy ez így is maradjon. Igyekszem úgy élni, hogy ma ma van. A mai napot kell megélni, megtölteni minél több boldogsággal. És vannak célok! Közeliek, távoliak! ”  – Kovács Krisztina

„Kati rávezetett arra, hogy másként tekintsek negatív élményeimre, képes legyek az ezekkel kapcsolatos akadályaimat elengedni, ugyanakkor ezekből egyben erőt tudjak meríteni céljaim eléréséhez. A fókuszált és oldott hangulatú coaching ülések során olyan gyakorlatokat mutatott, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy számomra a legjobbat tudjam kihozni az elém kerülő helyzetekből. Kati segített abban, hogy jobban megértsem és előrébb tudjak lépni a saját történetemben. Kitűnő coaching volt. Nagyon köszönöm!” – N.Á.

Call Now Button