Business Coaching

business coaching

A Business- és Vezetői Coaching során a klienseim által felmerült kérdések közül néhányat említek az alábbiakban:

 • a napi operatív és tüzoltó feladatok mellett nehéz stratégiával foglalkoznom
 • akire próbálom delegálni a feladatot nem kellő figyelemmel és mentalitással végzi el a feladatot
 • nehéz a jó embereket megtartani
 • nem vagyok mindig biztos magamban, nem vagyok mindig biztos, hogy jól döntök
 • ha túl nagyra nő a szervezetünk félek, hogy a családias légkör elveszik
 • nekem kell megmondanom a munkatársaknak, hogyan oldjanak meg feladatokat, hiányzik belőlük a kezdeményezés
 • úgy érzem, mintha a vállalkozásommal házasodtam volna össze és nincs időm magamra és családomra
 • aggódom, ha nem vagyok fizikailag jelen a vállalkozásom issza meg a levét
 • rengeteg üzleti tapasztalatot szereztem eddig, de saját magamba nem volt időm befektetni évek óta
 • nem tudom, hogyan motiváljam jobban a munkatársaimat

A Business Coaching során abban támogatom Önt, mint felsővezetőt, cégtulajdonost vagy középvezetőt, hogy erőteljesebb célokat határozzon meg, a kitűzött célokat hatékonyan valósítsa meg, a célra figyelve hozza meg a döntéseket és fejlessze emberi viszonyrendszerét, hogy ezáltal sikeresebb szervezeti és üzleti fejlődést valósítson meg.

Az Ön sikere az én sikerem.  A business coaching a jövőre összpontosít, a lehetőségek felismeréséről és azok gyors és hatékony megvalósításáról szól.  Mindezen folyamat során Önnek, mint vezetőnek illetve cégtulajdonosnak a személyisége, gondolkodásmódja és készségei kiteljesednek.

Szeretné tudni hogyan…:

 • tud többet foglalkozni a stratégiával és a hosszútávú tervezéssel?
 • tudná megemelni csapata motivációját és teljesítményét?
 • tehet szabaddá több időt önmaga és családja számára?
 • transzformálhatná saját cégét kiemelkedő szakmai műhellyé?
 • tud nyertes-nyertes megoldásokat generálni?
 • fejlessze tovább feladat-delegáló készségét?

Képzelje el, hogy…

 • hátradől és élvezi beosztottjai rátermettségét és kiválóságát.
 • kevesebbet dolgozik és van egy csapata amelyben megbízik.
 • egy motivált és nyertes-nyertes megoldásokban érdekelt csapatot vezet.
 • szakmai ismereteit kiteljesíti a vállalkozásában.
 • a stabilitás mellett nagyobb presztizst, sikert és a növekedést is megtapasztalja a vállalkozásában/vállalatában.
 • életerővel telt, több izgalmat, örömet és kreatívitást visz az életébe.

Ezek elérésében partnerként támogatom Önt, mint Buisness- és vezetői coach.

A vezetői és business coaching során Ön felismeri:

 • hogyan szabadítsa fel a blokkolt belső energiákat Önben és szervezetében
 • hogyan kapcsolódjon az erőteljes vizióhoz és az azt szolgáló alapelvekhez
 • milyen új vezetői készségeket fejlesszen ki, amelyekkel megszerezheti azokat a tapasztalatokat, amelyeket célul tűzött ki

A folyamat során integrált és holisztikus programot nyújtok, melyben a különböző módszerek széles körét veheti igénybe. Azzal a módszerrel dolgozunk együtt, amely megfelel személyiségének és egyéni tanulási stílusának.

Regisztráljon egy 30 perces ingyenes konzultációra a jelentkezési űrlapon! A business coaching során Önnek, mint vezetőnek a vezetői tevékenysége átalakul, amely átlal a válallkozása, vállalata is profitál. Olyan coaching programot biztosítok, amely egyidőben az Ön vezetői egyéni célja mellett a szervezete üzleti célját is szolgálja.

“Nagy öröm számomra Katival együtt dolgozni. Jelenleg már túl vagyunk egy tíz alkalmas cikluson, amely megerősített többek között abban is, hogy mindig hasznos az avatott segítő kezet elfogadni, még ha az ember ezt vonakodik is néha belátni. Cégünk mezőgazdasági területen dolgozik és egy volumenéhez képest nagy beruházás előtt áll. Ahhoz kértem Kati együttműködését, hogy tisztábban lássam a célhoz vezető utat és leküzdjem időről időre felbukkanó félelmeimet a vállalandó terhek nagysága miatt. Kati több szempontból segített világosabban látni az elvégzendő teendőket, megvizsgálni a támogató és az akadályozó elemeket, de a leghatásosabb az volt amikor szembenéztem félelmeimmel. Nagyon nehéz volt ezt a feladatot végigcsinálni, de Kati gyakorlott vezetői coach módjára támogatott abban, hogy ne térjek le az útról, dolgavégezetlenül. Minden foglalkozáson szakítottunk időt aktuális, napi vezetői problémák lehetséges megoldásaira is. A kommunikáció terén is kinyílt egy ablak számomra egy még produktívabb világra.   Már az első tíz alkalom után is egy lényegesen magabiztosabb, intuitívabb embernek érzem magam, akit mind a családja, mind pedig a munkatársai nehezebben hoznak ki a sodrából. Ez az újfajta nyugalom segít egy még hatékonyabb munkaszervezésben, a kollégákra és környezetünkre történő nagyobb odafigyelésben. Katival további coaching ciklus keretében dolgozom majd együtt. Megvalósult, amire vágytam, elkészült a világszínvonalú termesztő ház, ahol most próbaüzemben teszteljük a termesztést. A tesztelést követően újabb piacokra kívánunk belépni. Ebben az evolúciós folyamatban a coaching sokat segített. Sokat fejlődtem, tudatosabban cselekszem, bátrabban lépek..”  Farkas Gabriella, Ügyvezető, Xilion Kft. 

A HR Portálon megjelent teljes cikk a folyamatról itt olvasható.

“Excellent analysis of the situation / problems and more important drives us to find our own solutions – the best to be efficient and motivated”   – Jean-Pierre Giraud – Deputy general manager commercial chez Chene &cie

“Katalin has been working with me on a very specific and complex international project as an executive coach, which in this case requires various negotiating skills and a broader previous international experience. I truly feel very comfortable and at ease working with her, since she acts very calmly and prepares herself fully for every event while working together with the team. She acts wise in group discussions and complements the team effort tremendously, does not dominate discussions but makes valuable notes to be discussed after the event. Here observations, recommendations and unique opinions are valued highly and brought great progress and clarifications to the project itself. I recommend her strongly for a large spectrum of business coaching needs for any occasion.” – Erne Csajkas – President at GEM Resources

„Évek óta dolgozom Katival. Nagyon szeretem a vele való közös munkát, legyen az szakmai vagy magánéleti téma. Matematikai pontossággal tartja az időt, amit nagyon fontos a mai rohanó világunkban, s mindezt oly módon, hogy nem érzem az időnyomást, hanem azzal a tudattal távozom, hogy eredményes munkát végeztünk! Végtelenül lelkiismeretes, empatikus, türelmes, ugyanakkor megtartja a kereteket és a biztonságot teremt! Nagyon erős és egyedi kombináció, amivel ritkán találkozom. Mindemellé társul óriási eszköztára, amelyből mindig új és az adott témához kapcsolódó megoldást, gyakorlatot, iránymutatást tud adni számomra. Nagyon figyelmes hallgató, aki jó érzékkel és sebészi pontossággal tükrözi vissza az adott témát. Mégis kedvesen és szeretettel vezet el kérdéseivel a megoldáshoz, ami igazából ott van Bennem, bár én magam nem ismertem fel:)” M. G.

„Kati rávezetett arra, hogy másként tekintsek negatív élményeimre, képes legyek az ezekkel kapcsolatos akadályaimat elengedni, ugyanakkor ezekből egyben erőt tudjak meríteni céljaim eléréséhez. A fókuszált és oldott hangulatú coaching ülések során olyan gyakorlatokat mutatott, melyek hozzásegítenek ahhoz, hogy számomra a legjobbat tudjam kihozni az elém kerülő helyzetekből. Kati segített abban, hogy jobban megértsem és előrébb tudjak lépni a saját történetemben. Kitűnő coaching volt. Nagyon köszönöm!” – N.Á.

Call Now Button