„És megnyugszik a rendszer”

Családállítás- és szervezetállítás képzés és önismereti csoport

negyedik évadja: 2024.március 23-tól 

 

Coachoknak, kineziológusoknak, pszichológusoknak és önismeret iránt érdeklődő magánembereknek

 

A Családállítás és Szervezetállítás képzést immár 4. alkalommal indul szakemberek és magánemberek számára.

A képzésnek két célja van:

 • egyrészt nagyszerű alkalom az önismeret elmélyítésére;
 • másrészt nagyon jó eszköztárat kínál a segítő-szakmákat gyakorló szakemberek számára, hogy klienseiket hatékonyabban támogathassák.

Önismereti képzésként az alábbi helyzetekben veheted hasznát:

 • Gyakran érzed úgy, hogy ugyanabban a kapcsolati helyzetben, csapdában találod magad, és nem érted, miért
  • párkapcsolatból történő kilépés, válás,
  • mindig a ’rossz’ partner megtalálása;
  • partenereiddel nem találod a ’hangot’…vagy nem érzed egyenlő viszonyban magadat velük
 • munkahelyi helyzetekben újra és újra generálod a hasonló konfliktusokat;
  • nem érted, hogy miért mindig Veled történik ez meg…
  • sokadjára kapod ugyanazt a fajta főnököt, aki a ’gombjaidat’ nyomkodja
  • mindig ugyanabban a szerepben találod magad…
 • egészségügyileg érzed instabilnak magad, miközben élhetnél egészségesen is

Ha a fenti helyzetek közül magadra ismersz valahol (vagy hasonló problémával dolgozol, de eddig még nem találtál rá megfelelő megoldást), akkor várlak szeretettel ezen a képzésen.

Coachoknak, pszichológusoknak, mentál-higiénés szakembereknek, kineziológusoknak a családállítás és szervezetállítás képzés az alábbi előnyöket kínálja:

 • segít egy újfajta keretrendszerben látni ügyfeleid életét és kihívásait, problémáit;
 • egyéni (magán) klienseknél és szervezeti, céges megbízások esetén is hatékony eszköztárat birtokolhatsz, mellyel újféle módon tudod ügyfeleidet támogatni, összefüggéseket megmutatni nekik;
 • az eszköztár segít vizuálisan is megmutatni egy-egy helyzetet, miközben a térben dolgozunk az ügyfeleinkkel. Rengeteg ügyfél sokkal könnyebben érti meg saját helyzetét, ha láthatja azt fizikailag is.

11 + 8 =

A képzést vezeti: Braun Kati

15 éve vezetek állításokat, család és szervezetállításokat egyaránt. Harmadik éve képzek állításvezetőket és 2024-ben indítom a negyedik és ötödik évadját. Képzett állításvezető, coach, tréner és szervezetfejlesztő vagyok. Magánszemélyeknek, vállalkozásoknak és nagyvállatoknak is vezetek állításokat. Ahogy mások is visszajeleztek, intuitív, szakmailag felkészült, és szívvel vagyok jelen, miközben tartom a teret és a kereteket.   A nyugalom jelenlétével segítem az állításokat és az állítókat, hogy az elfogadást megtapasztalják.

Miért érdemes ezt a képzést választani?

A 11 modulos család- és szervezetállítási képzés és önismereti csoport 2024-ben indul, negyedik alkalommal.
Szeretném átadni mindazt a tudást és tapasztalatot, amit az elmúlt 15 év során felhalmoztam. A módszertan mellett az intuitív készségemet, a rendszerben való látásomat, a kérdésfeltevéses készségemet, a térre való ráhagyatkozásomat.

Mindazoknak ajánlom ezt a képzést és csoportot, akik szeretnék elsajátítani a módszert, beépíteni az eddigi munkájukba eszköztárként, vagy saját maguk önismeretét szeretnék elmélyíteni.

A képzés során a résztvevők a saját stílusukat és kedvelt eszköztárukat is fel tudják fedezni, ezzel egyediséget adva saját munkájuknak. Sokféle képpen közelítjük meg a témákat, különböző mélységgel, használt eszközökkel.  Az előző képzések során végzettek közül többen beépítették munkájukba, hálás vagyok a munkájuk eredményéről adott sok és örömteli visszajelzésért.

A csoport légköre szeretetteljes, megtartó és támogató.  A képzés után is megmaradnak ezek a támogató kapcsolódások.

A képzés végén a résztvevők képesek lesznek az alábbiakra:

 • rendszerben való gondolkodás elsajátítás, felszabadultabb lét, érettebb döntéshozatal és kiállás önmagadért
 • saját munkastílusodnak és ügyféligénynek megfelelő eszköztár kiválasztása és használata
 • csoportos, egyéni- és online állítások vezetése;

 

Hogyan épül fel a képzés?

 1. Modul A családállítás- és szervezetállítás alapjai
 2. Modul Anya – a szeretet, bőség az életünkben
 3. Modul Apa – célmegvalósítás, beteljesülés az életünkben
 4. Modul Párkapcsolat és szülővé válás
 5. Modul Nem látható hatása: – ki hiányzik? – áldozatok-elkövetők a rendszerben
 6. Modul Trauma – beazonosulás, oldás
 7. Modul Pénzállítás – pénzhez való viszony letisztultsága
 8. Modul Belső Team állítás – szerepszemélyiség állítás, belső erőforrások
 9. Modul Vállalkozás, vezetők, munkatársak – rejtett konfliktusok, rend helyreállítása
 10. Modul Különleges állítási fajták – megoldásfókuszú állítás, tetralemma
 11. Modul Egyéni és online állítás, meseállítás

Technikai részletek

Havi egy hétvégén leszünk együtt, egy hétvégén egy modult dolgozunk fel, és minden hétvége előtt tartok online előadást a soron következő témában, amelynek hossza 1 óra.

Ha felkeltette az érdeklődésed, kérlek az oldalon látható jelentkezési lapot töltsd ki és utána megkapod a részletes tematikát a képzés feltételeivel és a pontos helyszínnel együtt.

Jelentkezési határidő:   2024. március 10.

Tanfolyam díja:

 • Előre utalással, egyösszegben: 680 000 Forint vagy
 • Három részletben: 3*238 000 Forint három megadott időpontig vagy
 • Modulonként 68 000 Forint, havonta a modul első napjáig

Early bird kedvezménnyel, ha egyösszegben befizeted 2024. február 20-ig: 646 000 Ft                                                                                                                                           

Páros jelentkezés esetén 10% kedvezmény! 

 

 

“Nekem a képzés szakmai fejlődést és magabiztosságot ad.Vadas János vagyok, 2016 óta foglalkozom coachinggal.Már az alapképzésen tanultam a módszert, de akkor még úgy éreztem,hogy “nagy rám ez a kabát.” Katival és, ahogy ő vezeti az állítást, szintén az alapképzésen találkoztam.Az évek során, ahogy egyre több apával, anyával és párokkal dolgoztunk együtt,egyre mélyebbre néztünk és megkerülhetetlen lett számomra a módszer.Így tavaly úgy döntöttem, beleállok a családállításhoz kapcsolódó hiedelmeimbe, és megtanulom ezt a módszert teljes mélységében, és attól, akiben a legjobban bízom.Kati intenciója, ahogy ő vezeti az állításokat, nekem magán- és szakemberként is sokat ad. Van feloldás, van fejlődés, van megkönnyebbülés és az egészet átlengi a szeretet, a türelem és a tisztelet.Ajánlom Kati képzését annak, aki családállítással akar foglalkozni a jövőben, segítő szakembereknek, tanároknak, és azoknak, akik életük legizgalmasabb utazásra készülnek. Vadas János, a #kispapacoaching alapítója, coach, párkapcsolati tanácsadó és családállító”

„Önismereti céllal vágtam bele a képzésbe, de ennél többet kaptam.
Egy nagyon összetartó és megtartó csoportot, érzelmi fejlődést és gyógyulást.
A képzés mindazonáltal hogy széleskörű ismereteket biztosított, nagy hangsúlyt fektetett a gyakorlatra, és ennek köszönhetően rengeteg állításban vehettem részt, mint képviselő és állító is. Nagyon hálás vagyok, mert az állításoknak hála egy nagyon fajsúlyos érzelmi problémám oldódott fel, emellett sok más részemre is ráláthattam és gyógyíthattam. Az állításokat mindig átbeszéltük és így folyamatosan tanulhattuk az állításvezetés szakmai oldalát is.
Kati mindamellett, hogy több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, a képzés alkalmain kívül is bármikor elérhető volt számunkra, ha kérdéseink, elakadásaink támadtak, lénye és személyisége lágy, kedves, befogadó és támogató. Kiváló állitásvezetőnek tartom őt, magabiztos, intuitív, széleskörű ismeretekkel rendelkezik.
Nagyon élveztem a vele és a csoporttal való közös munkát, hiányozni fognak a dolgos és egyben jóhangulatú összejövetelek. Egy életre szóló élmény volt együtt tanulni és fejlődni Veletek! – P. Kriszti”

“Kati kedves, elfogadó személyisége, elmélyültsége és meggyőző, minden részletre kiterjedő tudása garancia arra, hogy egy rendkívül sokszínű, összetett folyamat során gazdag elméleti és gyakorlati tudás birtokába juthatunk. Eleinte talán „csak” a módszer megismerése miatt érdeklődünk a képzés iránt, esetleg ilyen irányban képzeljük el a további segítő hivatásunkat – és észre sem vesszük, ahogy fokozatosan belecsúszunk egy mély önismereti útba, amely a képzés előrehaladtával ugyanolyan fontossá válik, mint a megszerzett tudás. Ez a folyamat tehát kettő az egyben! Tudás és önismeret, elmélet és gyakorlat. Lehetőséget kapunk arra, hogy mások, illetve a saját történeteinken keresztül pillantsunk be a családállítást működtető, rendkívül érdekfeszítő mechanizmusokba, és bátran állíthatom, hogy egyetlen percig sem fogunk unatkozni! A kiscsoportos forma, a tagok közti fokozatosan elmélyülő bizalom, a sokféle gyakorlat, és az újszerű ötletek kipróbálásának lehetősége mind-mind a bevonódást, a motiváció fenntartását szolgálja. Úgy érzem, a képzéssel nem csak tudást, önismeretet, de fontos személyes kapcsolódásokat is nyertem. Személyes életutamon a családállítást valószínűleg nem a szokványos formában fogom használni. De ami leginkább lenyűgöz, az az, hogy egyéb (például alkotói) területen is rengeteg hasznot hozhat: az ember nem is hinné, mi mindenre használható az állítás! Kati folyamatosan támogató jelenléttel, minden kérdés és igény irányába való nyitottsággal, maximális profizmussal vezeti a folyamatot. Én mindig nagyon vártam ezeket a hétvégéket, hiányozni fognak! Jó szívvel, meggyőződéssel ajánlom a képzést minden érdeklődőnek. Kertész Erzsi”

„Tapasztalt segítőként és tanítványaként nagy szeretettel ajánlom Katit, mint családállításvezetőt és, mint állításvezető oktatót egyaránt. Kati rendkívül tapasztalt, érző és hozzáértő és szívén viseli kliensei, tanítványai jólétét és fejlődését, erőt, időt nem sajnálva. Ráadásul nagyon kedves, empatikus. A képzés szuper élmény volt! Rendkívül gyakorlatias és az elméleti alapokat is kitűnő pedagógiai érzékkel példákkal színesítve adta át izgalmas online előadások keretében. Leendő állításvezetők itt mindent megkapnak, amire szükségük van a munkához, legyen az elmélet, gyakorlat, valamint emberség vonatkozásában, de önismereti célból is jó szívvel ajánlom. Kovács Máté”

Call Now Button